Hakkımızda

Hisar Tuncer Yemekçilik; toplu yemek gereksinimi olan iş merkezleri, fabrikalar, okullar, hastaneler vb. kurumların bu ihtiyacını karşılamak, yemek üretimi ve servis hizmetlerini, en iyi kalite standartlarında sunmak amacıyla, 1100 metrekare alana kurulmuştur. Modern ekipmanları ile faaliyet göstermektedir.

Şirketimizin temel amacı, talepleriniz doğrultusunda, beklentilerinizi en iyi şekilde karşılamak, hijyenik bir ortamda kaliteli ve lezzetli bir yemek üretimi yaparak mükemmel servis, koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamaktır. Bu doğrultuda Hisar Tuncer Yemekçilik olarak vizyonumuz; sanayi ve ticaret dünyamızda bu hizmeti talep eden büyük/küçük ölçekli tüm kuruluşlara, kaliteden ödün vermeden, en iyi ürün ve hizmeti, en uygun fiyatlarla ve en sağlıklı biçimde sunan tedarikçi olmaktır.

Yemek üretimi ve catering hizmetlerinde bilimsel normlara uygun, üretim, servis ve sevk ortamlarında, son derece hijyenik, çağdaş teknolojiyle donatılmış üretim araç ve ekipmanlarımız, gıda konusunda ve hizmet sektöründe uzun yıllar deneyimli, tamamen profesyonel kadromuz ile, sağlıklı, lezzetli ve standartlara uygun üretimimizi, sizlere sunmaktan büyük mutluluk duyacağız.

Hizmet birimlerimiz, tarafınızdan, mesai saatleri içerisinde, önceden haber vermeksizin ziyaret edildiğinde, gururumuzun haklılığı ortaya çıkacaktır.

Vizyonumuz

Yemek sektöründe çetin rekabet koşulları ve bilinç düzeyi artmış müşterilerin değişen istek ve beklentileri; gerek ürünlerin ve gerekse sunulan hizmetlerin sürekli geliştirilmesi, iyileştirilmesini zorunlu kılmaktadır…

Hisar Tuncer Yemekçilik, sektördeki talep ve beklentileri yoğun tecrübe ve konuya uzman bakışıyla objektif biçimde değerlendirmekte; dinamik, yenilikçi, gelişimci bir yaklaşımla müşteri memnuniyeti sağlayarak sadık müşteriler yaratmaya çalışmaktadır…

Hijyen, Kalitede Süreklilik, Uygun Fiyat, Karşılıklı Güven ve Dürüstlük vizyonumuzu oluşturan temel ilke ve vazgeçilmeyecek değerlerimizdir…

Hijyen Politikamız

Müşterilerimizin istek ve talepleri doğrultusunda besin ihtiyaçlarını karşılamak ve düzenli doyumu sağlamak amacıyla, hazırlanan yiyecekler, müşterilerimizin sağlığında bir risk teşkil etmemesi için son derece titizlikle üretilmektedir.

Yiyecekler, yüksek sağlık bilgisi standartlarında hijyen esasında mutfaklarımızda hazırlanmaktadır. Çalışanlarımız düzenli sağlık kontrollerinden geçmektedir. Müşterilerimize hazırlanan yemeklerin doğru pişirme yöntemiyle sağlıklı beslenmeyi sağlaması amaçlarımız arasındadır.

Sizlerin sağlığından direkt sorumlu olmanın bilinciyle, sağlıklı, kaliteli ve daima damak zevkine uygun yemekler sunmayı prensip edinen bir firmayız.

Kalite Politikamız

Sosyal sorumluluk ve çevre bilinci ile hareket eden firmamız TSE standartlarına uygun ve tam hijyenik koşullarda üretim yaparak, müşteri isteklerini doğrultusunda ve beklentilerini sağlamaktadır.

Verdiğimiz hizmetlerle ilgili tüm ulusal ve uluslar arası standarlar ve yasal mevzuat hükümlerine uyarak, kalitemizi sektörümüzde öncü olacak düzeye çıkarmak, pazar payı ve rekabet gücünü yükseltmektir.

Şirketimiz personelinin düzenli kalite eğitimlerinin verilmesi, yemek üretim yeteneklerinin geliştirilmesi ve üretim aşamasından tüketime kadar her noktada kalite standarlarının en üst derecede sağlanması temel kalite politikalarımızdandır. Personelimizin huzurlu ve güvenli bir ortamda çalışabilmelerini sağlamak amacıyla tüm imkanlarımızı seferber etmeyi ve onların memnuniyetini de arttırmayı kalite politikamızın bir parçası olarak benmsemekteyiz.

Eğitim Politikamız

Hisar Tuncer Yemekçilik standartlarının ilke ve politikalarının eksiksiz uygulanması için personel eğitimine ayrıca önem vermektedir.

Hijyen, üretim ve sunum şartlarının kusursuz yerine getirilmesinde personelin payının büyük olduğunun bilincinde olan firmamız, personelini çağın gerektirdiği bilgilerle donatmayı en önemli ilke saymıştır.

İşin mükemmel gerçekleştirilmesi amacı ile personele, uzman eğitimcilerin sunumunda branşa dönük eğitimler verilmektedir.

Hisar Tuncer Yemekçilik bünyesine katacağı her personeli ön intibak eğitimine alarak; kurum felsefesi, sorumluluk, hijyen konusunda sadece başarılı gösteren kişileri kadroya dahil etmektedir.

Yemek Üretiminde Kullandığımız Hammaddeler

Kırmızı Et: Dora Et, Metro, Real, Banvit.

Süt ve Süt Ürünleri: Eker Süt Ürünleri, Çayçiftlik, Kelebek.

Salça: Tamek, Öncü, Burcu.

Tavuk & Hindi: Beypiliç, Erpiliç, Beyza, Banvit.

Sebze ve Meyve: Hal, Metro.

Sıvı Yağ: Ona Ayçiçek, Aymar Ayçiçek.

Bakliyat: Metro, Üçel Gıda, G2M Gıda, Aydın Gıda.

Baharat: Sınmaz Gıda.

Dondurulmuş Ürünler: Superfresh, Feast.

NOT: Tatlılar kendi imalatımızdır.